Modele de adeverinta

Modele de adeverinta

Descărcă fișier: modèle adeverință salariat în format editabil (fișier. doc) modèle adeverință salariat în format needitabil (fișier. pdf) Adeverinta de venit Atesta veniturile impozabile primite din partea angajatorului. O adeverinta de venit este sollicitata dans divers situatii, de catre institutii precum bancile. Adeverinta de venit eliberata de angajator va contine salariul brut, inclusiv sporurile permanente mentionner in contractul Individual de munca. Adeverinta de vechime este documentul Care Atesta statutul de angajat al unei persoane. Orice adeverinta de… Buna Ziua, numele meu este Stela Pofilan, pensionara, problema pe care o am este urmatoarea; in urma sollicitarilor repetate la arhiva SC TUNGAL METROU BUCURESTI PTR a mi se elibera adeverinta in care sa mi se specifice orele de noapte Lucrate, conditiile deosemorsure de munca si orele suplimentare PE perioada 27,05 1980 piina in 02 03 1992, DNA arhivista n-a binevoit sa-mi DEA CEEA ce-am sollicitat si mi-a Eliberat in 13 Aug 2013 o adeverinta cu veniturile brute pe care la Casa de Pensii n-au fost luate in calcul, mi s-a tout moment PE deciz IA de pensie. va rog sa binevoiti a-mi da un raspuns unde ma pot adresa in privinta asta, am h. m. colegi Care datorita acestei d-ne care nu vrea sa ne elibereze adeverintele corect a dat entreprise in judecata, eu nu. doresc sa ajung acolo PTR ca necesita cheltuieli si nu-mi pot permite, va multumesc si astept raspuns cateva exemple de tipuri de adeverinte de Care ne lovim in viata de zi cu Zi: majoritatea acestora trebuie completate dupa o serie de modele astuce, MODELE pe care le prezentam si Noi pe site.

In vederea obtinerii unor beneficii din partea anumitor institutii ALE statului, salarié Atul poate sollicita conducerii o…………………………………………. (nume şi prenume) Căutam opérateur/operatoare Calculator pentru PubliCare anunțuri. Nu este necesară prea multă Experiență. Se Lucrezia Comod de acasă sau de oriunde aveți acces la Internet. Se oferă contrat de Comision. Cerințe: cunoștințe minime PC, seriozitate, perseverență, Internet conexiune. Se acordă instruire. razem sub forma unor lecții trimise PE mail. Cștigul depinde numai de DVS. Mai multe detalii puteți obține trimițnd un e-mail cu Subiectul INFORMAȚII PE adresa seracin1946@yahoo.com se adevereşte prin prezenta că DL./DNA……………………………………………….. Născut (-ă) la Data de…………..

în localité…………………… judeţe (secteur)…….. COD numérique personnel…………………. domiciliat (-ă) în localité………………………… Str…………………..

0
Like
Save
  • Tags: -
  • Categories: Uncategorized

Comments

Comments are disabled for this post.